Tilaus- ja toimitusehdot

RED DOG SHOPIN YLEISET EHDOT

Red Dogin verkkokaupasta ostavan asiakkaan sekä lasku- tai tiliasiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias. Alle 18-vuotiaalta vaaditaan huoltajan suostumus. Hyväksyt yleiset ehdot ja vakuutat antamasi tiedot oikeiksi tilaamalla tuotteitamme

Red Dog Shopilla on oikeus muuttaa ostotiedoissa esiintyviä hintoja, toimituskuluja sekä lasku- ja tiliehtoja. Mahdolliset muutokset astuvat voimaan aikaisintaan 30 päivän sisällä muutettujen ehtojen julkaisusta sivustollamme.

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.

Kahden arkipäivän sisällä tilauksesta. Tavoitteenamme on 1-2 arkipäivän toimitusaika.

Saat tilauksestasi tilausvahvistuksen sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen. HUOM! Mikäli et saa tilausvahvistusta antamaasi sähköpostiosoitteeseen, emme ole vastaanottaneet tilaustasi. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluun.

Käsiteltyämme tilauksesi saat sähköpostiisi tarkemmat tiedot toimitusajasta. Verkkokaupassa minimitilausraja 20 €.

Toimitamme tuotteita ainoastaan kotimaahan. Emme toimita tuotteita Ahvenanmaalle emmekä ulkomaille.

TILAUKSEN SITOVUUS

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on tilaussivulla vahvistanut nämä sopimusehdot sekä hyväksynyt tilauksen.

HINNAT

Voimassaoleva hinta on hinta, joka on barcafereddog.fi:n verkkosivuilla tilausta tehdessä. Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveroa tuotteen verokannan mukaisen määrän. Veroerittely näkyy tilausvahvistuksessa. Kaikki hinnat on ilmoitettu sitoumuksetta ja barcafereddog.fi pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin sekä varaa oikeuden kaupan purkamiseen/peruuttamiseen hinnoitteluvirheiden johdosta.

TOIMITUSVAIHTOEHDOT JA -HINNAT

TOIMITUS MYYMÄLÄÄN

Tee tilaus ja nouda tilauksesi liikkeestämme, osoite Saaruantie 1, 96440 Rovaniemi. Toimituskulut 0€

Lähetämme saapuneesta tilauksesta antamaasi puhelinnumeroon tekstiviestin.